Restaurant Pensiunea Delta Dreams Boutique

Restaurantul nostru vă oferă un ambient rafinat şi elegant, cu influenţe deltaice, iar bucătarii noştri vă încântă gusturile cu o mare varietate culinară şi specialităţi savuroase cu specific pescăresc, preparate cu grijă din ingrediente proaspete.

Atmosfera plăcută, într-un ambient rafinat și intim, cu muzică aleasă în surdină, varietatea preparatelor culinare, băuturile pentru toate gusturile vă vor face să uitați de aglomerația tumultuoasă a orașelor și să vă doriți ca șederea dumneavoastră la Delta Dreams Boutique să se prelungească cât mai mult.

Restaurantul nostru este locul perfect pentru cine romantice, petreceri aniversare ori alte evenimente speciale din viaţa dumneavoastră.

De asemenea, nu lipsesc din programul restaurantului nici serile cu petreceri tematice ori petrecerile BBQ.

La noi, sunteţi bineveniţi oricând doriţi să veniţi!

Zonă de bbq

Cum tuturor ne plac ieşirile la iarbă verde, şi la pensiunea Delta Dreams veţi avea posibilitatea să vă bucuraţi de o asftel de distracţie, de relaxare în aer liber, în zona barbecue amenajată în perimetrul locaţiei noastre, lângă debarcader, cu vedere spre lac.

Ce este mai frumos şi mai plăcut decât o seară în compania prietenilor, la un grătar cu mititei, cârnăciori, aripioare de pui ori alte bunătăţi din carne, alături de o garnitură de cartofi prăjiţi? Şi, astfel, veţi avea ocazia să încheiaţi o zi în minunata Deltă cu o masă copioasă, relaxaţi, respirând aerul curat al Deltei şi ascultând şi privind natura care se pregăteşte de culcare.